Снимка БулфотоСотир Цацаров би бил добра кандидатура за председател на КПКОНПИ. Това

...
Снимка БулфотоСотир Цацаров би бил добра кандидатура за председател на КПКОНПИ. Това
Коментари Харесай

Боян Магдалинчев: Сотир Цацаров би бил добра кандидатура за председател на КПКОНПИ

Снимка Булфото

Сотир Цацаров би бил добра кандидатура за ръководител на КПКОНПИ. Това разяснява пред публицисти в коридорите на Народното събрание Боян Магдалинчев, представляващ Висш съдебен съвет, във връзка появили се изявления, че основният прокурор е любимец за овакантения от Пламен Георгиев пост. Миналата седмица Народното събрание одобри процедурните правила за номиниране и избор на ръководител на антикорупционната комисия. Магдалинчев акцентира, че чува за пръв път от медиите новината за Цацаров, съобщи вести.бг.

Според него Сотир ЦацаровСотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си обучение приключва в е добра кандидатура, тъй като е углавен експерт, преди да стане углавен арбитър, и дълги години - над 20, е работил като подобен. Отделно от това седем години е основен прокурор. Дейността на ръководителя на антикорупционната комисия е доста близка с наказателно-правната материя, с която Цацаров се е занимавал, изясни представляващият Висш съдебен съвет. В този порядък от мисли, по принцип, и условно казано, един подобен експерт би бил подобаващ за длъжността на КПКОНПИ, уверен е Боян Магдалинчев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР